Vilhelmina

Vilhelmina

Palkanlaskennan harjoittelija / kerroshoitaja

Olen Vilhelmina. Olen työskennellyt N-Cleanillä vuodesta 2015 lähtien kerroshoitajana ja ryhmän vanhimpana eri hotellikohteissa. Tällä hetkellä työskentelen kesätyöntekijänä palkkahallinnossa. Päädyin N-Cleanille Turun alueella olleen yleisen haun kautta lukion jälkeen, matkusteltuani ensin jonkin aikaa ja miettien seuraavia suunnitelmia. Halusin päästä töihin tekemään jotain konkreettista ja aluksi suunnitelma siivoustyöstä olikin väliaikainen. Lopulta jäin hotellisiivouksen pariin vähän pidemmäksi aikaa, kun kerroshoitotyö vei mukanaan ja pikkuhiljaa sain lisää vastuuta ryhmän vanhimpana ja pääsin kehittymään eteenpäin. Olin jo kovaa vauhtia etenemässä kohdeohjaajaksi, mutta tradenomin opinnot muuttivat suunnitelmani. Opintojen ohessa olen kuitenkin jatkanut kerroshoitotyötä, pääasiassa viikonloppuisin. Nyt keväällä sain mahdollisuuden suorittaa opintoihini liittyvää harjoittelua palkkahallinnossa, josta nyt jatkan kesälomatuuraajana elokuun loppuun saakka. 

Nykyisessä työssäni palkkahallinnossa tein ensin avustavia palkkahallinnollisia tehtäviä, mutta nyt olen jo päässyt hoitamaan melko itsenäisesti osan henkilöstön palkanmaksuprosessia. Tavanomaiseen päivääni kuuluu mm. palkkakorjausten tekemistä, lopputilimaksatusta, postin käsittelyä, arkistointia, esimiesten muistuttelua ja ohjeistusta eri palkanmaksuun liittyvistä toimenpiteistä ja dokumenteista. 

N-Cleanillä on ollut mahdollisuus päästä koko ajan oppimaan jotain uutta, sekä vanhassa kerroshoitajan roolissa että tässä uudessa roolissani palkkahallinnossa. Tällä hetkellä teen asioita, jotka tukevat nykyisiä opintojani, mikä on erityisen motivoivaa ja innostavaa. On ollut hienoa päästä tekemään harjoittelu jo itselle tuttuun yritykseen. Vuosien saatossa kaikki N-Cleanillä vastaan tulleet ihmiset ovat olleet mukavia ja mukava työyhteisö on ollut aina tärkeä tekijä viihtymisessä. Kaikki on sujunut N-Cleanillä aina hyvin ja asiat ovat toimineet. 

Haluaisin sanoa alalle ja N-Cleanille hakeutuville työnhakijoille, että työ on todella palkitsevaa, erityisesti siksi koska se on niin konkreettista, eikä työt tule kotiin työpäivän päätyttyä. Vastuutakin voi halutessaan saada ja töitä saa tehdä niin paljon kuin itse on halukas.  Mielestäni siivousala on ylipäätään täysin aliarvostettu ala, sillä myös tällä alalla on yllättävän paljon mahdollisuuksia edetä uralla ja kehittyä ammattilaisena. Olen itsekin päässyt kehittymään ja kouluttautumaan N-Cleanillä. Olen muun muassa ollut mukana N-Cleanin omassa ohjaajakoulutusohjelmassa OHKO:ssa. Muiden koulutukseen osallistuneiden tapaaminen ja hallinnollisten prosessien oppiminen oli koulutusohjelmassa antoisinta. On hienoa, että työntekijöille mahdollistetaan kehittyminen ja eteneminen uralla.


Joko N-Clean on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@nclean.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta