N-Clean logotype

Minea

Kerroshoitaja

Olen Minea ja työskentelen kerroshoitajana hotellissa Turussa. Aloitin N-Cleanilla tammikuussa 2017 suunnittelemattoman pitkäksi venyneen työttömyyden jälkeen. Aluksi tarkoituksenani ei ollut hakea siivoustöitä, koska se on usein aika yksinäistä ja halusin edelleen jatkaa asiakaspalvelun parissa. Kiinnostuin kuitenkin kerroshoitajan paikasta, koska työ suoritettaisiin hotellissa, missä asiakkaita riittää ja minua oli jo pitkään kiinnostanut tutustua hotellimaailmaan. 

Tavanomaisena työpäivänä tulen töihin klo 8.00 ja otan tarvittavat tavarat mukaani kerrokselle, johon siivousemäntä on minut kyseiseksi päiväksi määrännyt. Joko lähden kerrokselle yksin tai sitten saan kollegan heti aamusta auttamaan, riippuu siitä, kuinka paljon huoneita on siivottavana. Sitten siivoan kaikki listalla olevat hotellihuoneet niin hyvin ja nopeasti kuin mahdollista klo 15:een mennessä. Kun huoneet on siivottu, laitetaan siivouskärry ja varasto kuntoon. Likapyykki ja roskat viedään kerrokselta pois ja varmistetaan, että käytäväkin jää siistiksi. Sitten saakin lähteä kotiin. Teen jonkin verran muitakin vuoroja, esim. iltapäivystyksiä, joissa on päivävuoroa vähemmän huoneiden siivoamista, mutta sitten taas enemmän asiakaspalvelutehtäviä, mitä vain vastaanotto pyytää tekemään. 

Parasta tässä työssä ovat mukavat ja reilut työkaverit sekä esimiehet, ihanat ja erilaiset asiakkaat ja vaihtelevat työpäivät. Henkilöille, jotka miettivät työllistymistä meille, haluan sanoa, että hakekaa ennakkoluulottoman rohkeasti meidän mukavaan porukkaan! Työtä riittää niin paljon tai vähän kuin jaksaa/voi tehdä elämäntilanteesta riippuen ja kohteita on paljon erilaisia, ei pelkästään hotelleja.

 

 

Joko N-Clean on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@nclean.fi