Emmanuel

Emmanuel

Palveluesimies

Olen Emmanuel ja työskentelen palveluesimiehenä Helsingin toimistolla. Tulin Suomeen v. 2011 Nigeriasta opiskelemaan Laurea Ammattikorkeakoulussa liiketalouden ja tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa, minkä jälkeen jatkoin liiketalouden opintoja vielä SEDU Ammattikorkeakoulussa.

Olen työskennellyt N-Cleanilla joulukuusta 2016 lähtien, aluksi palveluohjaajana ja tällä hetkellä palveluesimiehenä. Vastaan nimetyistä toimitilasiivouksen asiakkuuksista: niiden tuloksesta, asiakastyytyväisyydestä ja lisäpalveluiden markkinoinnista sekä nykyisille että uusille potentiaalisille asiakkaille. Toimin myös kohteitteni esimiesten apuna henkilöstöasioissa. Opiskelen parhaillaan N-Cleanin ESKO-esimieskoulutusohjelmassa, jossa perehdymme mm. yrityksen omaan siivouskonseptiin sekä esimiestyön johtamismenetelmiin.

Viihdyn N-Cleanilla todella hyvin, koska tehtävä sisältää sopivasti haasteita. Saan asettaa tavoitteita ja  tehdä myös oman mukavuusalueeni ulkopuolella olevia tehtäviä. Olen työssäni tavannut uskomattomia ihmisiä, sekä asiakkaita että kollegoita. Voin todella sanoa, että ahkera työ kannattaa N-Cleanilla. Työympäristö on ystävällinen ja tukea saa aina tarvittaessa.

Haluaisitko tulla mukaan meidän tiimiimme? N-Cleanilla tuemme kasvua ja kehittymistä. Täällä et koe koskaan olevasi ulkopuolinen. Työympäristömme on monikulttuurinen ja jokaista arvostava. Vain omilla tuloksillasi ja suhtautumisellasi työhön on merkitystä, ei alkuperälläsi, sukupuolellasi tai uskonnollasi. N-Cleanilla voit luoda merkityksellisen työuran yhdessä ihmisten kanssa, jotka iloitsevat sinun menestyksestäsi.

Joko N-Clean on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@nclean.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta